15 okt 2019
Huisstofmijt, je ziet ze niet, maar hun aanwezigheid voel je wel. Met name in de vorm van allergieën zoals: eczeem, hoesten, verstopte neus en astma. Deze symptomen worden vaak veroorzaakt door deze microscopische kleine diertjes. Huisstofmijten houden zich liefst op in je matras. Dus als je je vanavond heerlijk neervlijt in je bed, denk er dan even aan dat er zo’n twee miljoen huisstofmijten onder je liggen. Of je het nu wil of niet, vanavond heb je een date met huisstofmijt.
13 jun 2019
Is er een baby op komst? Proficiat! Dan ben je ongetwijfeld al aan het nadenken over de inrichting van de kinderkamer. Maar heb je ook aan de ventilatie gedacht? Ontdek hier hoe je een kinderkamer optimaal ventileert, zodat jouw kind in een op-en-top gezonde omgeving opgroeit.
05 jun 2019
Je leest en hoort overal hoe belangrijk de luchtkwaliteit in huis is en wilt dan ook je best doen om een gezond klimaat te creëren. Maar hoe weet je eigenlijk hoe het met de luchtkwaliteit in jouw woning gesteld is? Je leest het af op een klein, handig toestelletje: de CO2-monitor!